KöP TESTOSTERON PROPIONAT 100MG/ML I SVERIGE

Köp Testosteron Propionat 100mg/ml i Sverige

Köp Testosteron Propionat 100mg/ml i Sverige

Blog Article

Om testosteron propionat


Testosteronpropionat är en enda ester-testosteronförening och representerar en av de viktigaste testosteronföreningarna som produceras. När syntetiskt testosteron först skapades var det i sin rena form. Enkelt uttryckt fanns ingen ester fäst, vilket gav en snabbverkande förening som nödvändigtvis skulle kräva en mycket frekvent administreringsplan. År 1937 släppte läkemedelsjätten Schering från Tyskland det första esterbaserade testosteronet i testosteronpropionat under handelsnamnet Testoviron. Samma varumärke som det så småningom gav till sin testosteron Enanthate-produkt. Genom att fästa propionatester till hormonet möjliggjordes kontroll av hormonets frisättningstid och ett effektivare sätt att upprätthålla stabila blodnivåer. Även om detta inte var det första syntetiska testosteronberedningen som skapades, blev testosteronpropionat den första kommersiellt tillgängliga testosteronprodukten. Det dominerade också det medicinska samfundet fram till 1960-talet och mycket av det nyfödda prestationsförbättrande samhället.Köp testosteron propionat online i SverigeOm du bestämmer dig för att köpa testosteronpropionat online kommer du att tycka att detta är ett extremt enkelt och prisvärt köp. Nästan alla anabola steroider leverantörer bär det och det kommer read more att vara en av de mest prisvärda anabola steroiderna du någonsin kommer att köpa. Men när du köper testosteronpropionat online finns det risker förknippade med köpet. Det finns alltid en risk att bli lurad, here skicka pengar och inte ta emot någon produkt i gengäld. Det finns också en risk att köpa en underdoserad produkt eller en som är förorenad med bakterier. Innan du köper testosteronpropionat online är det viktigt att du undersöker din leverantör och varumärke i fråga noggrant innan du köper.

När du köper testosteronpropionat online finns Testosteron Propionat pris Sverige det också en tillhörande juridisk risk. I Sverige klassificeras anabola steroider som Schema III-kontrollerade ämnen. För att lagligt köpa och ha en anabol steroid måste du ha ett recept och det måste anses motiverat enligt lag. Svensk lag tillåter endast recept för vissa steroider av mycket specifika skäl. Den som bryter mot lagen riskerar stora böter och fängelse.
På grund av de juridiska riskerna som ofta är förknippade med anabola steroider, uppmanas du att köpa steroider från www.flexapotek.com. Flex Pharmacy kan erbjuda högkvalitativa anabola till ett överkomligt pris. Ännu viktigare är att du kan göra ett köp utan recept och inom lagens säkerhet.

Report this page